SOLUTII
Excelenta in gasirea solutiei potrivite nevoilor tale

Iti ascultam si intelegem nevoile, ne consultam si definim solutii dedicate si customizate afacerii tale. Imbinam in solutiile oferite ultimele tehnologii in domeniu, precum si servicii profesionale de proiectare, instalare si mententanta cu personal calificat.

Solutii de securitate

cablare structurata

adresare publica & sonorizare

BMS & Solutii integrate

Facility Management

solutii de securitate

Solutii integrate de securitate (pentru clienti Business si Rezidential):

 • Supraveghere video obiective civile, industriale, supraveghere urbana
 • Sisteme detectie si avertizare a inceputului de Incendiu
 • Sisteme stingere incendiu
 • Sisteme detectie si avertizare la Efractie
 • Sisteme Control al Accesului
 • Interfonie si Videointerfonie

ADRESARE PUBLICA – EVACUARE

Sistemul de Adresare Publica & Evacuare  este un sistem de sonorizare proiectat din mai multe echipamente audio profesionale certificate EN54-16. Configuratia sistemului depinde de spatiul unde va fi montat, de suprafata si destinatia acestuia, de numarul de etaje, camere si alte particularitati.

In caz de incendiu ori calamitati, sistemul difuzeaza anunturi de alarmare predefinite, contribuind astfel la evacuarea rapida și controlata a persoanelor din incinta, fara a se crea panica.

CABLARE STRUCTURATA

Folosind ultimele tehnologii in domeniu, infrastructura este elementul cheie al bunei functionari a oricarui sistem de voce-date.

Avantajul unui sistem date-voce este faptul ca permite interconectarea mai multor echipamente electronice, schimbul de informatii intre diverse echipamente si permite conectarea la diverse sisteme de securitate cu interfete TCP/IP.

Instalatii Electrice industriale

Solutii puternice pentru un business cat mai eficient. Instalația electrica industriala necesita expertiza, experienta, atentie la detalii si gestionarea
eficienta a proiectului.

Proiectare instalare, intretinere instalatii electrice, executie instalatii electrice civile & industriale, confecționare tablouri electrice, automatizări, Mentenanță și instruire.

BMS - Biulding Management system

Sisteme de management centralizat pentru orice cladire comerciala sau industriala folosirea unei solutii BMS optimizeaza atat costurile cu energia si cele de administrare, cat si simplifica procesul de management al cladirii, imbunatateste siguranta si sporeste confortul.

Facility management

 • Mentenanta tehnica a cladirilor
 • Management si eficienta energentica
 • Mentenanta si lucrari electrice
 • Mentenanta si lucrari HVAC
 • Servicii profesionale de curatenie

sisteme integrate

Interfete soft profesionale care ajuta organizatiile sa-si creasca eficienta, flexibilitatea si capacitatea de reactie prin integrarea intr-un singur centru de comanda si control a intregii game de echipamente de securitate, alarmare si control.

Soft de recrutate

Integrity Meter – o platforma inovativa de testare a candidatilor aflati în procesul de recrutare, un instrument necesar profesionistilor din aria Resurselor Umane și cea a Prevenirii Pierderilor. Platforma examineaza integritatea, credibilitatea și fondul fiecarui candidat, prezentand un profil de integritate complet, corect și precis.