Servicii

COnsultanta

Oferim support pentru alegerea solutiei tehnice, oferind partenerilor nostri ultimele solutii tehnologice in domeniu. Identificam nevoile Beneficiarilor si folosind expertiza noastra in domeniu, propunem solutii inovatoare, care aduc eficienta in folosirea bugetelor, optimizarea timpilor de lucru si folosirea personalului.

proiectare

Oferim servicii de proiectare pentru solutiile propuse astfel incat acestea sa beneficieze de o implementare cat mai corecta. Proiectantii nostril sunt instruiti continuu in legatura cu ultimele tehnologii in domeniu, folosirea acestora in proiecte si implementarea lor cu success.

instalare

Serviciile de instalare vin sa completeze implementarea solutiilor propuse. Tehnicienii nostri sunt instruiti continuu in legatura cu noile aparitii tehnologice, solutii de implementare eficienta, prevenind aparitia problemelor ulterioare in exploatare.

mentenanta

Mentenanta preventiva este o cerinta obligatorie pentru solutiile propuse, preintampinand exploatarea defectuoasa si aparitia deficientelor in sistem. Tehnicienii nostri sunt instruiti in identificarea si rezolvarea tuturor problemelor care pot interveni in exploatarea instalatiilor. Mentenanta preventiva impiedica intreruperea fluxului de lucru aferent oricarei activitati economice si pierderile financiare datorate acestuia.

Consultanta

Servicii de cosultanta pentru obiectivele vizate de catre Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor dar si pentru obectivele care nu intra sub incidenta acestei legi.

  • Dezvoltarea politicilor si procedurilor de securitate;
  • Dezvoltarea procedurilor pentru situatiile de urgenta, inclusiv pentru prevenirea si stingerea incendiilor;
  • Consultanta si propuneri solutii de securitate
  • Audit de Securitate
  • Optimizam procese si imbunatatim parametrii specifici de operare pe zona de securitate

Proiectare & Integrare

  • Intocmire studii de prefezabilitate şi de fezabilitate
  • Intocmire caiete de sarcini pentru sisteme integrate de securitate
  • Proiectare sisteme de securitate, sisteme de stingere, instalatii electrice
  • Asistenta la instalarea, punerea in functiune si receptia solutiilor
  • Elaborarea de proceduri de operare a sistemelor integrate de securitate.

Analiza de risc

Legea 333/2003 si HG 301/2012 actualizata cu HG 1002/2015 art. 2 alin. (1) privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protecția persoanelor.

Evaluarea de risc la securitatea fizică este obligatorie prin lege, iar lipsa acesteia se sanctioneaza cu amenda.

Analiza de risc se efectueaza inaintea instituirii masurilor de securitate

Identificarea tuturor riscurilor la securitatea fizică, a zonelor de impact, a evenimentelor și cauzelor riscului, precum și a potențialelor consecințe.