NOSTER Distributions

Compania se bazeaza pe principii si politici corecte, transparente, bine definite, pentru a proteja clientii si partenerii. In acest sens, compania ofera solutii tehnice noi inconformitate cu standardele UE si nu in ultimul rand fiabile (calitate / pret) pentru orice eveniment, proiect sau cerinta.

Noster Distribution a devenit un ecosistem de servicii conexe in securitate cu un portofoliu complet de solutii.

Misiunea noastra este de a integra si dezvolta solutii tehnologice personalizate. Aceasta ne-a motivat să ținem pasul cu cele mai noi tehnologii, să adăugăm inovație, să ne reinventăm.

Noster și-a creat o reputație in abordarea eficienta a proiectelor. Soluțiile noastre se concentrează pe a ajuta clienții să își securizeze activitatea și operațiunile și să le sporească eficiența.

Toate acestea fac posibil ca Noster să ofere un portofoliu de solutii de securitate electronica si IT, software specializat, instalații electrice, stingere incendii, sisteme si servicii de automatizare si gestionare a facilităților care rezolvă problemele critice pentru clienții noștri.

De ce ?

Consultanta
GRATUITA

Optimizari
prin Tehnologie

Proiecte
Pilot

Companie
100% Romaneasca

Training
On-Site

ECHIPA

Paula NICULESCU

COMERCIAL

Una dintre cele mai vechi profestioniste din industria de securitate, cu expertiza in tehnologiile de securitate, marketing, vanzari, project
management si distributie echipamente la nivel national.

Clientii nostri