Friday, July 03, 2020

Please enter YouTube ID

Mentineti actualizat firmware-ul DVR-ului dumneavostra. In situatia in care inregistratorul dumneavoastra (DVR sau NVR) a fost afectat de catre un atac malware prin internet, iar pe ecran va este afisat mesajul "HACKED", urmati pasii de mai jos pentru a rezolva problema:

Aveti nevoie de un PC/Laptop si un Stick USB de memorie!

1. Accesati site-ul celor de la Dahua, apoi mergeti in sectiunea
Suport - Download Center - Firmware http://www.dahuasecurity.com/firmware_111.html

2. Descarcati firmware-ul echipamentului dumneavoastra din lista respectiva
Exemplu: Pentru DVR5108H se va descarca firmware-ul: "DH_DVR5x08_Eng_P_V3.200.0001.28.R.20170802", firmware valabil si pentru DVR5208, x-ul inlocuind o cifra din cod. Alegeti tot timpul firmware-urile ce contin litera P_ sau NP_ inaintea versiunii, deoarece in Europa standardul de codare video este PAL (N-ul semnificand NTSC).

3. Introduceti stick-ul in PC si formatati-l FAT32 sau FATex, pentru a putea fi citit de catre DVR, apoi copiati firmware-ul pe acesta

4. Resetati inregistratorul la setarile din fabrica, accesand in meniul principal, ca si utilizator admin, la
SYSTEM > DEFAULT > FACTORY DEFAULT/OK (unele modele se restarteaza, altele nu)

5. Introduceti stick-ul de memorie ce contine firmware-ul, intr-unul dintre porturile USB ale DVR-ului

6. In fereastra ce apare selectati Firmware Upgrade, apasati start, selectati fisierul de pe stick si porniti actualizarea.

7. Dupa ce se finalizeaza upgrade-ul si DVR-ul reporneste, resetati-l iarasi la setarile din fabrica, mergand in meniul principal la SYSTEM > DEFAULT > FACTORY DEFAULT/OK

Dupa acesti pasi sistemul dvs de supraveghere video ar trebui sa functioneza in parametrii normali, si trebuie reconfigurat.

 

 

Promotie

 

SOLUTII PENTRU PROFESIONISTI

 

 

Colors